Остра обществена реакция срещу Тити Папазов. Поводът – видеоклип, в който

...
Остра обществена реакция срещу Тити Папазов. Поводът – видеоклип, в който
Коментари Харесай

Тити обръснал глава на момиче и го вързал за изневяра

Остра социална реакция против Тити Папазов. Поводът – видеоклип, в който той разказа по какъв начин е подстригал приятелката си, тъй като му изневерила.

Това се е случило преди години, само че чак в този момент треньорът по баскетбол разказва за него в подкаста на артиста Тото.

Въпреки че видеото с признанието е оповестено преди няколко месеца, едвам в този момент последва мощната социална реакция след напрежението към 18-годишната Дебора.

Папазов споделя, че е обръснал главата на приятелката си, тъй като схванал, че е избрала различен. Това се случва през 1995 година. Появи се и информация, че момичето, освен обръснато, е било завързано с белезници.

„ Тя стартира да се бори неистово за косата си. Не дава, дърпа се ”. Така стартира описа си треньорът по баскетбол. Той разяснява – направил го, тъй като желал да разбере дали към този момент бившето му гадже излиза с най-хубавия му другар. Според описа на Папазов той отишъл при нея и обръснал главата ѝ. Съседите чули писъци и се събрали пред вратата на жилището в „ Сухата река ”, а той опитал да им изясни дейностите си.

„ Какво ще направиш, в случай че хванеш жена ти да се **** с най-хубавия ти другар? Ще я убия! Ето, виж, каква е разликата, аз единствено възпитателно я подстригвам ”, казва треньорът.

NOVA съумя да беседва персонално с Тити Папазов. На въпрос по какъв начин му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „ Ние имахме спогодба, само че е несериозно да ви изяснявам. Имахме спогодба, че в случай че тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не трансформира случилото се ”.

В обществените мрежи певицата Йоана Захариева дефинира Папазов като умопобъркан и описа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е успяло да превъзмогне случая и в никакъв случай повече не се е върнало в учебно заведение. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „ Това изрично не отговоря на истината ”, твърди Папазов.

Освен против треньора, неодобрение избухна и срещу Йонислав Йотов-Тото. Обвиненията към него са, че не е реагирал по време на изявлението. От сутринта клиповете в канала му не са налични. Днес изпълнителят отхвърли да застане пред камерата ни, само че се обърна към почитателите си в YouTube.

„ Смятам, че на такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще опише той. Моят смях е още по-обиден, предвид на обстановката към днешна дата. Извинявам се! ”, прецизира Йотов.

Тити Папазов съобщи, че стои зад думите си, само че осъзнава дейностите си: „ Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата ”, изяснява той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР